Nebankovní půjčky

Nebankovní půjčky. Nebankovní instituce se netěší dobré pověsti. Každý si při jejich zmínění hned představí téměř lichváře. Přesto však se pod tímto pojmem může skrývat slušná společnost, která půjčuje podobně jako banka, jen rychleji a jednodušeji.

Předností nebankovních půjček je rychlost a jednoduchost

Rychlost je totiž jedním z nejdůležitějších parametrů nebankovních půjček. Tyto formy úvěru jsou často určené jako záplata na nečekaný výdaj, a tak nepřichází schvalování v řádu týdnů v úvahu. Klient se obvykle dozví do několika málo minut, jestli peníze získá nebo ne. U některých společností, které poskytují tzv. půjčky bez doložení příjmů, je dokonce posouzení žádosti okamžité.

Dalším plusem, a také důvodem, proč jsou nebankovní půjčky tak rychlé, je fakt, že žádosti neprochází žádným složitým schvalovacím procesem. Ověřuje se pouze několik údajů, jako je plnoletost, zaměstnání, splacené závazky apod. Pokud všem podmínkám žadatel vyhoví, je mu žádost v podstatě okamžitě schválena a peníze převedeny v nejbližším možném termínu.

Rychlost poskytnutí úvěru je vyvážena úrokem

Častým problémem a výtkou na adresu nebankovních institucí je výška jejich úroků. To je však v mnoha případech neoprávněné. Jelikož oproti bankám poskytují mnoho výhod, jako je již výše zmíněná rychlost a jednoduchost, tak je jasné, že takové půjčování peněz přináší i více rizik. Proto je nutný vyšší úrok, aby bylo riziko vyvážené. Je to podobné jako v zaměstnání – za rizikovější práci pracovníci vyžadují také vyšší odměnu.

Nebankovní půjčka pro problémové klienty

Chcete si vzít nebankovní půjčku, kterou budete mít ihned na svém účtu? Můžete si vybrat ze široké nabídky. Nebankovní půjčky, které budete mít ihned na účet můžou být krátkodobé půjčky, půjčky před výplatou, jež můžete využít opakovaně. Peníze máte tuto nebankovní půjčku ihned na účtě, nejpozději do 60 minut od schválení žádosti o nebankovní půjčku. Většina poskytovatelů těchto rychlých nebankovních půjček vlastní účty u většiny českých bank,což proces převodu značně urychluje. Nemusíte mít strach vzít si nebankovní půjčku ihned na účet. V některých případěch platíte pouze ověřovací poplatek 1 Kč a žádost máte schválenou prakticky ihned. Nebankovní půjčka ihned na účet je vhodná pro všechny, kdo nemohou doložit svůj příjem nebo mají záznam v registru.

Ověřené nebankovní půjčky

Chcete si vybrat nebankovní půjčku a nevíte, zda je to solidní společnost? Nabízíme pouze ověřené nebankovní půjčky. Pro získání nebankovní půjčky u ověřené společnosti většinou není potřeba dokládat příjem – nepotřebujete potvrzení ze zaměstnání a společnost nijak vaše zaměstnání a příjem neověřuje.Také není nahlíženo do registru dlužníků, což spousta klientů vítá. Jednotlivé žádosti o nebankovní půjčky bez registru společnosti posuzují individuálně. Ověřené nebankovní půjčky jsou bez jakýchkoliv poplatků předem. Ověřené nebankovní půjčky mají poplatky za poskytnutí půjčky započítané ve splátkách úvěru.

Nebankovní úvěry a půjčky

Potřebujete rychle peníze, pro banku jste z nějakého důvodu nebonitní klient a vám nezbývá nic jiného než se porozhlídnout po nabídce bankovních a nebankovních uvěrů? Nebankovní půjčka či úvěr je v tomto případě vhodným řešením.

Přidat komentář