Podnikatelský úvěr

Podnikatelský úvěr

Malým a středním firmám půjčujeme od 100.000 Kč, až do 20.000.000Kč  za úrok 6 až 12 procent. Volejte 775 11 22 33. Oproti loňsku se naše úrokové sazby příliš nezměnily.Malé a střední firmy se snaží hledat nové firemní strategie a překonávat recesi úvěrovým financováním nových projektů. Přístup k financím ale není často snadný a úvěry jsou poměrně drahé. Podle našeho průzkumu, který jsme mezi podnikateli letos uskutečnily , potřebují malé a střední firmy nyní zpravidla dosáhnout na úvěr ve výši jednoho až pěti milionu korun se splatností na pět let.

Podnikatelský úvěr.Posuzujeme každou žádost zcela individuálně a úroková sazba, za kterou podnikatel úvěr získá, závisí na tom, jaké pro banku znamená riziko. U investičních úvěrů ve výši jeden milion korun na nákup například nové technologie, která pomůže firmě obstát v době krize na trhu, se úrokové sazby v bankách pohybují v rozpětí od 10% do 18,5 procenta
TYPY PODNIKATELSKÝCH ÚVĚRŮ

Provozní financování

Tento typ úvěru je vhodný, pokud potřebujete peníze pro běžný provoz svého podniku. Jestliže máte mnoho pohledávek, ale chybí Vám finanční prostředky kvůli dlouhé splatnosti faktur vašich klientů nebo Vás trápí naopak krátká doba splatnosti faktur u dodavatelů, právě proto je tady pro Vás tento typ půjčky.

Investiční financování

Máte-li nový podnikatelský záměr nebo chcete svoje podnikání rozšířit, ozvěte se.

Developerské projektové financování

Pokud jste se rozhodli, že postavíte rezidenční nebo komerční nemovitosti za účelem následného prodeje nebo podnájmu, budete potřebovat silného a zkušeného partnera pro jejich financování. Předložte nám váš projekt  a získejte peníze na stavby.

Nabízíme i refinancování úvěrů. Jestliže jste tedy nespokojeni s úvěrem, který máte, nebo jich máte více, můžete si je nechat konsolidovat nebo refinancovat.

Podnikatelský úvěr podmínky

Rychlost schválení: do pěti pracovních dnů
Forma půjčky: úvěr pro podnikatele
Úroková sazba: pevně daná na celé období (je vyšší) nebo fixovaná na dva roky či jeden rok (nyní aktuální sazba 10 až 10,5 procenta)
Poplatky: za poskytnutí úvěru 0,5 procenta ze sjednané částky
Poplatky za pět let celkem: 16 tisíc korun
Ručení: biankosměnka s avalem plus pojištění pořizované investice s vinkulací ve prospěch věřitele
Podmínky splácení: 10 procentní spoluúčast na financování projektu z vlastních prostředků,

Nebankovní podnikatelské úvěry

Až 200 000 Kč do 24 hodin od schválení
Vrátíme vám bonus až 270 000 Kč za řádné splácení
Nezkoumáme váš podnikatelský záměr a ani zisk
Minimum dokladů a nemusíte na pobočku